E-knjiga (e-book)

Agenciju Compass Communications je osnovala Maja Vujović, u proleće 2005. godine. Htela je da prenese poslovne standarde, znanja i iskustva iz sveta.

Otud obuke, vebsajti, priručnici, e-knjige, prezentacije, enciklopedija, vebinari, blog, postovi na društvenim mrežama i razvoj kapaciteta pojedinaca, timova i organizacija.

Info proizvodi i usluge – prvih deset godina

Enciklopedija (encyclopaedia)

Iza tog opisa kriju se izazovni projekti. Preveli smo, lokalizovali i pripremili za štampu enciklopediju stranog izdavača od 16 tomova, tempom od jednog toma nedeljno. Radili smo obuke, priručnike, e-knjige i prezentacije. Pisali saopštenja za medije, brošure i slogane. Izrađivali vebsajte.

E-učenje i e-podučavanje

webinar_demo.ppt_Page_2Pioniri smo e-učenja uživo u Srbiji i regiji; preko dve godine smo besplatno priređivali otvorene vebinare uživo, jednom mesečno. Neki od njih još uvek su dostupni online. Razvili smo kapacitet za e-podučavanje brojnog tima predavača jednog domaćeg izdavača, za manje od tri meseca.

 

77_zena'Ali, svet se menja, i mi u korak sa njim.

Content Services

Naziv brenda (brand name)

Sada mahom stvaramo tzv. sadržaje. Na zahtev, i upravljamo njima. I obučavamo organizacije da iskustva iz prakse pretoče u raznovrsne sadržaje i podele sa zainteresovanom publikom.

Pišemo po porudžbini. Na srpskom i na engleskom. Ravnopravno.

Izrađujemo i komunikacijske strategije. I višejezične vebsajte.

Nema formata koji nemamo u portfoliju.

A još uvek uživamo u pisanju.

rezime-servisKažite nam šta vam treba.

Koja je vaša priča?

Jer, znate i sami, biće vam kako vam je pisano.