CREATIVE

maja140x140Maja Vujović – Po struci dramaturg. Aktivna i kao trener i konsultant. Radi od 16. godine, na radiju, u novinama, na televiziji, oglašavanju, marketingu i PR-u. Prevodila srednjevekovne drame u stihu i prenose dodele Oskara uživo. Radila za Nebojšu Đukelića, Dragana Sakana i Dušana Makavejeva. Dugo živela i radila u Aziji i Severnoj Americi. Po povratku, razvijala kapacitet državnih službenika. Radila u pre-pressu i izdavaštvu; uredila ilustrovanu enciklopediju u 16 nastavaka. Pionir e-učenja uživo. Piše tekstove na društvenim medijima, e-knjige i knjigu na engleskom o pisanju u eri veštačke inteligencije. Piše na engleskom i srpskom, a govori i francuski i italijanski. Bavi se dobrotvornim radom. Majka je troje odrasle dece. Gaji baštu i kućne ljubimce. Kad je teško – hekla.

galovic140x140Dragan Galović – Dramaturg po struci. Dugogodišnji urednik u NTV Studio B. Autor velikog broja promotivnih poruka i formata za elektronske medije. Iskusan dokumentarista i saradnik na scenarijima. Nenadmašni autor pitanja za najpoznatije TV kvizove.

BUSINESS

Goca_Jeremic_Zec140x140Gordana Jeremić Zec – Diplomirala matematiku. Radila u Privrednoj komori Srbije kao informatičar. Jedan je od tvoraca Jedinstvenog komorskog informacionog sistema. Uža specijalnost su joj baze podataka. Iskusna u vođenju projekata, pregovaranju, umrežavanju. Razume procese kao malo ko. Odlično upravlja vremenom. Majka je dvoje odrasle dece. Bavi se dobrotvornim radom. Pravi zanimljive rukotvorine.

 

Svetlana Poznanović – Radila u diplomatiji, na krupnim akvizicijama, u bankarstvu i na razvojnim projektima. Nesavladiva u rešavanju problema, obaveštena o svemu i osoba od poverenja. Rođena za odnose s javnošću i interne komunikacije. Društvene mreže su joj u krvi.

DIGITAL

Marina Vujović – rođena i rasla u Torontu, prevodi sa engleskog i na engleski. Živi širom društvenih mreža.