rezime-servisAko vam je potreban besprekoran rezime ili Curriculum Vitae, na srpskom ili engleskom, pošaljite nam raniju verziju, zajedno sa informacijama o poslovnoj prilici koju ciljate. U kratkom roku dobićete od nas doteranu verziju svoje radne biografije.

Redigujemo i korigujemo radne biografije i e-profile za LinkedIn i druge mreže, na srpskom ili engleskom. Imamo iskustva sa svim vrstama i tipovima rezimea. Po potrebi, propratna ili motivaciona pisma poboljšavamo, ispravljamo ili pišemo umesto vas.

Onlajn rezime (Online resume)Pomažemo vam i da poboljšate elektronski profil online, na domaćim i stranim karijernim portalima.

Posebno obavljamo pripreme kandidata za intervjue za posao, bilo na engleskom ili srpskom.

* * *

Oglas za posao (job ad)

Za organizacije vršimo usluge pisanja oglasa za posao. pišemo i opise poslova i organizacione šeme, kao i lične razvojne planove.

Imamo gotove obrasce za ocenjivanje učinka zaposlenih i razne druge upitnike, na srpskom i engleskom. Sve možemo da  prilagodimo vašim potrebama i vašoj organizaciji.

* * *

Naša iskustvo u razvijanju karijera stečeno je na tri kontinenta – u Evropi, Aziji i Severnoj Americi.

Iz prve ruke znamo i iskustva kandidata za posao i poslodavaca.

I najzad, držimo obuke na temu razvoja karijere, za pojedince i grupe. Ove radionice redovno dobijaju najviše ocene polaznika.